Drift City Turkiye
Foruma Hoşgeldiniz ...

Drift City Türkiye


Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Warrock Spammer Yapımı

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1 Warrock Spammer Yapımı Bir Ptsi Kas. 15, 2010 8:46 pm

Admin

avatar
Admin
Evet arkadaşlar şimdi size spammer yapmayı anlatıcam.


Araçlar ;
Visual Basic 6

rapidshare.com Vb6__portable_.rar

1) Visual basici açın ve yeni bir standard exe dosyası açın.

2) Önce bir label ekleyin ve sağda properties ayarından,(name) yazan
yere : lblMessage yazın..
Daha sonra labelin properties ayarından captionun
karşısına : Girilecek mesajı yazınız şeklinde bir mesaj yazın..

3)Şimdi kullanıcının spam yapılacak mesajı gireceği bir text box eklicez.Text box ne çok büyük,ne çok küçük olmalı,kullanıcının mesajını tahmin ederek ayarlayın.
Text boxun properties menüsünden altlarda "text" yazan yerin karşısında text1 yazıyor.Onu silin..

şimdi text boxun properties menüsünden (name) yazan yerin
karşısına : txtEnter yazıyoruz..


4) Şimdi formumuza bir adet timer ekliyoruz.

Şimdi sağda timerimizin properties penceresinden :
(name) yazan yere : tmrSpam
İnterval yazan yere : 500 değerini giriyoruz.
Enabled yazan yeri : "FALSE" olarak değiştiriyoruz.

5) Şimdi bir command button ekleyin.
(name) yazan yere : cmdStart
Caption yazan yere : Başla , saldır, hücüm vb buna benzer bir şey yazın.

6) Bir command button daha ekleyin.
(name) yazan yere : cmdStop
Caption yazan yere : Durdur yazıyoruz..

7) Dilerseniz bir buton daha ekleyin,bu buton bizim çıkış yazan butonumuz olacak :
(name) yazan yere : cmdQuit
Caption yazan yer : Çıkış yazın..

EVET ARTIK KOD AŞAMASINA GEÇİYORUZ..

1) Şimdi birinci butonumuza yani başla yazdığımız butona çift tıklıyoruz ve şunu yazıyoruz :


PHP- Kodu:
tmrSpam.Enabled=True

2) Şimdi durdur yazdığımız butona çift tıklıyoruz ve :


PHP- Kodu:
tmrSpam.Enabled=False

yazıyoruz.

3) Eğer çıkış butonu eklediyseniz o butona çift tıklayıp :


PHP- Kodu:
Unload Me

yazıyoruz..

4) Şimdi zamanlama vakti,Timer a çift tıklayın ve ;


PHP- Kodu:
SendKeys txtEnter.Text
SendKeys "(enter)"

yazıyoruz..


Ve bitti hayırlı olsun




---- ARKADAŞLAR BİR HATIRLATMA EĞER VB ÖĞRENMEYE YENİ BAŞLIYORSANIZ SÖYLİM:
"EĞER PROJENİZE DAHA SONRADAN BİRŞEYLER EKLEYECEKSENİZ

FİLE > SAVE AS KISMINDAN PROJENİZE İSİM VERİP .FRM VE .VBP OLARAK KAYDEDİN.SONRA FİLE>MAKE PROJECT1.EXE YE TIKLAYIN VE PROGRAMIN İSMİNİ YAZIP PROGRAMI KAYDEDİN..
---
Dilerseniz bir buton daha ekleyip üstüne kendi adınızı yazın
Örn : @YAHYA@/driftcityturkiye.yetkin-forum.com

Eğer öyle yaptıysanız ve butona tıklayınca bir pencere içinde bu program sythn tarafından yapılmıştır yazmasını istiyorsanız :

PHP- Kodu:
a=Msgbox ("Bu program xxx tarafından yazılmıştır",64,"Yapımcı")

Eğer hem o yazının çıkmasını hemde butona tıklayınca istediğiniz bir sitenin açılmasını istiyorsanız :


PHP- Kodu:
a=Msgbox ("Bu program xxx tarafından yazılmıştır",64,"Yapımcı")
shell"explorer.exe http://www.buraya site adını yaz.com"

http://driftcityturkiye.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz